Quantcast
Channel: gatzoli
Viewing all articles
Browse latest Browse all 7209

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Οι νέοι αριστεύουν και ονειρεύονται

$
0
0

Σπίτι-σχολείο-φροντιστήριο και ξανά τα ίδια ήταν το πρόγραμμα χιλιάδων υποψηφίων μαθητών, θυσία που έπρεπε να κάνουν επί μήνες για να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δρομολόγιο που τελείωσε ευτυχώς, αφού οι νέοι ολοκλήρωσαν την πανελλαδική εξέταση τους και
δοκιμάστηκαν για τις γνώσεις τους. Περίπου 700 μαθητές από το νομό Ροδόπης, από τα γενικά λύκεια και 200 από τα επαγγελματικά λύκεια πήραν μέρος σε αυτή την επίπονη διαδικασία και όλοι βγήκαν νικητές. Πάνω από όλα απέκτησαν την εμπειρία ίσως της σημαντικότερης δοκιμασίας της μέχρι τώρα ζωής τους. Οι πιο τυχεροί εκτός από την εμπειρία πήραν και το εισιτήριο για το μέλλον. 

Παιδιά που μόχθησαν, ξενυχτώντας πάνω από τα βιβλία, πέρασαν ώρες ατελείωτες σε σχολικές αίθουσες και φροντιστήρια και ξεχώρισαν. Με σπαθί το βαθμό τους, πάνε παρακάτω αφού κατάφεραν να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο. Μία καλή απόδοση και την είσοδο, στο πανεπιστήμιο ή το ΤΕΙ. Χθες η αγωνία των χιλιάδων οικογενειών πήρε τέλος αφού το μεσημέρι ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων  μαθητών. 
Ο «Χ», δίνει βήμα στους νέους που ξεχώρισαν και μας έκαναν όλους υπερήφανους. Παιδιά που κατάφεραν να αγνοήσουν όσα συμβαίνουν γύρω τους, να συγκροτήσουν τη σκέψη τους έχοντας ένα καθαρό στόχο, την επιτυχία. 

Ειρήνη Δαδάκη: 
Πήγαινε για μοριακή βιολογία και πιάνει την ιατρική 

Η μοριακή Βιολογία ήταν ο στόχος της μαθήτριας του 3ου λυκείου Κομοτηνής Ειρήνης Δαδάκη, η οποία συγκέντρωσε 18.996 μόρια. Ακολούθησε τη θετική κατεύθυνση και κατάφερε να γράψει το απόλυτο άριστα, δηλαδή 20, στη βιολογία γενικής. Μάλιστα λόγω της πολύ καλής επίδοσης σκέφτεται και την Ιατρική Θεσσαλονίκης. 
Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το συστηματικό διάβασμα στο σχολείο και στο φροντιστήριο «Μεθοδικό» του Ηλία Νικολαΐδη. Έτσι ήρθε η επιτυχία της νεαρής μαθήτριας, που δεν περίμενε ότι θα συγκεντρώσει σχεδόν 19.000 μόρια. «Οι σπουδές στην ιατρική μου αρέσουν, οπότε πιστεύω ότι όταν σου αρέσει κάτι τα καταφέρνεις», είπε η νεαρή και πρόσθεσε πως οι γονείς της ενθουσιάστηκαν από την πολύ καλή επίδοση της.    

Κερασούλα Αντωνιάδη: 
Το πείσμα για την ιατρική δικαιώθηκε

Για δεύτερη φορά συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις η Κερασούλα Αντωνιάδη που ήταν μαθήτρια του 1ου λυκείου Κομοτηνής. Αυτή τη φορά συγκέντρωσε 18.693 και μάλιστα έγραψε 20 και στη φυσική και στη βιολογία γενικής παιδείας. Επέλεξε να ξαναδώσει πανελλήνιες γιατί πέρσι κατάφερε να περάσει στη σχολή Φαρμακευτικής που ήταν η δεύτερη επιλογή της.  Το όνειρο της ιατρικής την παρακίνησε ώστε να ξεκινήσει από τη αρχή τον αγώνα. «Ήθελα να περάσω στην ιατρική και είχα πολύ μεγάλο πείσμα. Είπα πως εάν δεν περνούσα στην Ελλάδα θα έφευγα να σπουδάσω στο εξωτερικό και μετά θα ερχόμουνα εδώ για να δουλέψω. 

Είχα μάλιστα ψάξει το θέμα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα οπότε αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλήνιες». Τη δεύτερη χρονιά η προσπάθεια ήταν ευκολότερη εξομολογήθηκε η νεαρή μαθήτρια. Η ύλη ήταν γνωστή και ο χρόνος περίσσευε. Σε όλη αυτή την προσπάθεια συμπαραστάτες είχε τα μέλη της οικογένειας της, τους φίλους και φυσικά τους καθηγητές της που της έδιναν δύναμη για να συνεχίσει. 

Γιάννης Παπαδήμος: 
Η ιατρική έγινε επιλογή από τα μαθητικά χρόνια 

Τα μαθηματικά και η φυσική ήταν τα μαθήματα που δυσκόλεψαν περισσότερο τους μαθητές και φέτος. Οι ειδικοί μάλιστα μίλησαν για «Βατερλώ» των υποψηφίων σε αυτά τα μαθήματα. Ο Γιάννης Παπαδήμος μαθητής θετικής κατεύθυνσης του 2ου γενικού λυκείου δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Κατάφερε να γράψει 15.9 στα μαθηματικά και στη φυσική 19.8. Με αυτούς τους βαθμούς συγκέντρωσε 18.393 μόρια και έχει βάλει πλώρη για την ιατρική. «Αυτό ήθελα όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στο λύκειο. 

Πιστεύω ότι φέτος θα τα καταφέρω γιατί θα νομίζω θα πέσουν και οι βάσεις». Ο νεαρός θέλει να περάσει στην Ιατρική της Θεσσαλονίκης όπου ήδη βρίσκεται η αδερφή του. Στήριγμα του Γιάννη στην προσπάθεια που κατέβαλε προσηλωμένος στο στόχο του, ήταν εκτός από τους καθηγητές και οι γονείς τους. Από τα σχέδια του δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό. Είναι μία επιλογή που θα κάνει όταν εξαντλήσει τα περιθώρια στην Ελλάδα. 

Δημήτρης Λόζγκας: 
Η ιατρική είναι αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του

Τη μάχη των πανελληνίων για δεύτερη φορά έδωσε και το Δημήτρης Λόζγκας,. Φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει 18.908 μόρια και όπως όλα δείχνουν θα πιάσει τη βάση της ιατρικής σχολής. «Την πρώτη φορά δεν την έπιασα δυστυχώς και πέτυχε στη βιολογία Θεσσαλονίκης  με 17.797. Οπότε αποφάσισα να ξαναδώσω γιατί το ήθελα πολύ. 

Η χρονιά ήταν ψυχοφθόρα γιατί οι υπόλοιποι φίλοι μου ήταν φοιτητές και υπήρχε όλη αυτή απόσταση, αλλά το ήθελα πάρα πολύ». Η ιατρική είναι αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του, ο Δημήτρης και η πόλη των σπουδών του είναι δευτερεύουσας σημασίας. Θεσσαλονίκη ή Αλεξανδρούπολη θα επιλέξει αρκεί να σπουδάσει ιατρική.


Κώστας Ηλιάδης: 
Στόχος το Πολυτεχνείο

Πέρασε αλώβητος από τα δύσκολα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων και κατάφερε μάλιστα  σε ένα μάθημα να γράψει το απόλυτο 20. Ο Κώστας Ηλιάδης μαθητής στο 3ο γενικό λύκειο Κομοτηνής συγκέντρωσε 18.858 μόρια συμμετέχοντας στις πανελλήνιες από την τεχνολογική κατεύθυνση. Πλέον χαλαρός και έχοντας ήδη στα χέρια του τη βαθμολογία που θα τον οδηγήσει στη σχολή της αρεσκείας του, παραδέχεται πως «κάθε εξέταση έχει τις δυσκολίες τις». 

Στα  μαθηματικά γενικής έγραψε τον υψηλότερο βαθμό 20 και στην έκθεση τον χαμηλότερο 16,6. Ηλεκτρολόγος στο Πολυτεχνείο της Ξάνθη ή μηχανολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, είναι οι δύο επιλογές, με επικρατέστερη την πρώτη, αφού θέλει να πατήσει στα χνάρια του αδερφού του που ήδη σπουδάζει ηλεκτρολόγος, σκεφτόμενος μία μελλοντική συνεργασία τους. 

Νίκος Καρακιουλάκης: 
Η ελληνική εκπαίδευση είναι υψηλή στα Πολυτεχνεία

Είχα προβλέψει τη βαθμολογία μου εδώ και καιρό, θα πει με χιούμορ ο Νίκος Καρακιουλάκης, που σε αφοπλίζει με τον χειμαρρώδη και έξυπνο λόγο του. Μαθητής στο 3ο γενικό λύκειο Κομοτηνής συγκέντρωσε 18.789 μόρια, παρόλο που τον δυσκόλεψε το αγαπημένο του μάθημα, τα μαθηματικά. Το Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή του νεαρού, αφού πιστεύει ότι η ελληνική εκπαίδευση είναι υψηλή στα πολυτεχνεία.

 Όμως ακόμα επεξεργάζεται και άλλες επιλογές, όπως αυτή της Ιατρικής ή Φαρμακευτικής. Πάντως έχει καταλήξει στην πόλη των σπουδών του που δεν είναι άλλη από την πλανεύτρα Θεσσαλονίκη. Γιατί όπως λέει ο ίδιος «καλές οι σπουδές, αλλά θέλουμε τη διασκέδαση και την άνεσή μας».

Γιάννης Παχούμης: 
Αίνιγμα η επαγγελματική αποκατάσταση, όλα φαίνονται χλωμά

Ταλαντεύεται ανάμεσα στις επιστήμες της φαρμακευτικής, της διατροφολογίας και στον κλάδο χημικών μηχανικών, ο Γιάννης Παχούμης μαθητής στο 3ο γενικό λύκειο στη θετική κατεύθυνση, που συγκέντρωσε 18.721 μόρια. «Με ενδιαφέρει η διατροφολογία στο Χαροκόπειο στην Αθήνα επειδή ασχολούμαι και με τον αθλητισμό ή το τμήμα χημικών μηχανικών στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο γιατί η χημεία είναι το αγαπημένο μου μάθημα. Θα σκεφτώ και θα κάνω το μηχανογραφικό». 

Πάντως ήδη συζήτησε τις επιλογές του με τους γονείς, τους καθηγητές και τους φίλους του και από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο κοντά στο φροντιστήριο και τους εκεί εκπαιδευτικούς, τους οποίους θα συμβουλευτεί για το μέλλον του. Πάντως η επαγγελματική αποκατάσταση είναι ένα αίνιγμα για τον ίδιο, αφού όπως λέει «όλα χλωμά φαίνονται σε αυτή την Ελλάδα. Υπάρχουν βέβαια κάποιες σχολές με μεγαλύτερη αποκατάσταση, αλλά δε μπορείς να ξέρεις, είναι όλα στα αέρα. Και φυσικά δε μπορείς να ξέρεις μετά από χρόνια όταν βγούμε στην αγορά πως θα είναι οι καταστάσεις». 

Σίμος Παυλίδης: 
Επιλέγει τη διαχρονική επιστήμη της Οικονομίας 

Η οικονομική επιστήμη και ειδικά οι γνώσεις που προσφέρονται στα τμήματα του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του Σίμου Παυλίδης. Μαθητής στο 3ο γενικό λύκειο κατέγραψε 18.215 μόρια στο πέμπτο επιστημονικό πεδίο. Σε αυτό το πεδίο βρίσκονται και οι επιλογές του, δηλαδή χρηματοοικονομικά και λογιστικής. 

Ραφαέλα Μιχαηλίδου: 
Επιλογή ζωής η Ιατρική Επιστήμη

Μοναδική επιλογή για την Ραφαέλα Μιχαηλίδου είναι η ιατρική επιστήμη. Μαθήτρια στο 2ο γενικό λύκειο στη θετική κατεύθυνση συγκέντρωσε 18.420 μόρια και ενδιαφέρεται για τις Ιατρικές Σχολές Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Αλεξανδρούπολης. «Μου άρεσε από μικρή, με ενθουσίαζε να είμαι σε ένα νοσοκομείο και με ενδιαφέρει κυρίως η χειρουργική, να έχεις έναν ασθενή και να ξέρεις ότι η ζωή του εξαρτάται από την κάθε σου κίνηση». Οι γονείς της στηρίζουν την κάθε της επιλογή. Η ίδια δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον στη χώρα μας και ελπίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Βέβαια, όπως λέει, αν δεν πάνε καλά υπάρχει πάντα και το εξωτερικό.

Δημήτρης Αγόρας:
Επιμένει Νομική και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Η νομική επιστήμη κέρδισε ακόμα έναν επιστήμονα στο πρόσωπο του Δημήτρη Αγόρα από το 3ο γενικό λύκειο. Δίνοντας εξετάσεις στη θεωρητική κατεύθυνση συγκέντρωσε 18.727 μόρια και μοναδική του δίλημμα είναι ποια πόλη θα επιλέξει για τις σπουδές του. Βρίσκεται ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, αλλά κλίνει προς τη γενέτειρά του, αφού όπως λέει «εδώ έχω τους γονείς μου, εδώ τους φίλους. Το ΔΠΘ είναι πολύ καλό πανεπιστήμιο, το ξέρω από τον πατέρα μου που είναι δικηγόρος και σπούδασε εδώ και μου είπε ότι έχει πολύ καλό επίπεδο σπουδών. Ακολουθώ τα χνάρια του». 

Η νομική είναι μία επιστήμη που προσφέρει πολλούς και διαφορετικούς δρόμους, σύμφωνα με τον  νεαρό Δημήτρη, δηλαδή μαχόμενη δικηγορία, δικαστικό, συμβολαιογράφος, δρόμους τους οποίους επεξεργάζεται στο μυαλό του ήδη από τώρα, σκεφτόμενος πάντα την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση. 


Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ

Χαμηλές επιδόσεις διέκρινε στη θεωρητική κατεύθυνση η Τούλα Σαρρή ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου η οποία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδωσε το δικό της αγώνα με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Τα φετινά θέματα των εξετάσεων ήταν δύσκολα, ωστόσο στη θεωρητική θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «βατά». Άρα, κατά την ίδια, «έχει να κάνει με τη φουρνιά των μαθητών της θεωρητικής και όχι τα θέματα, το ότι δεν έχουμε τόσο εντυπωσιακές επιδόσεις συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές. 

Όσον αφορά στην τεχνολογική και θετική κατεύθυνση τα θέματα ήταν δυσκολότερα, όπως αναμένονταν εξάλλου. «Τα παιδιά δούλευαν συστηματικά, διάβαζαν πάρα πολύ, ήταν επιμελείς μαθητές. Έκαναν αρκετά ολοκληρωμένη προσπάθεια. Συμμετείχαν στις διαδικασίες διαγωνισμάτων». Η επίδοση των μαθητών φέτος δεν αποκλείεται να συνδέεται και με την κακή ψυχολογία. Δεν ήταν απόλυτα δοσμένοι στο σκοπό τους οι μαθητές, είπε η κ. Σαρρή. «Εάν προσπαθήσουμε παραπάνω, τι έγινε; ρωτούσαν οι μαθητές. Εγώ πάντα τους παροτρύνω και τους λέω ότι ακριβώς επειδή είναι δύσκολα τα πράγματα  ο καλύτερος είναι αυτός που ξεχωρίζει». 

Πηνελόπη Ραχμανίδου: 
Από μικρή δασκάλα ήθελε να γίνει δασκάλα

Με 18.800 μόρια η Πηνελόπη Ραχμανίδου, μαθήτρια του 2ου λυκείου μπορεί να σπουδάσει σχεδόν ό,τι θέλει. Το μεγάλο της όνειρο όμως είναι η παιδαγωγική σχολή. Η νεαρή μαθήτρια έγραψε τον μεγαλύτερο βαθμό Αρχαίων Ελληνικών στο νομό Ροδόπης με βαθμό 17.3.  
«Από μικρή δασκάλα ήθελα να γίνω, νομίζω ότι μου ταιριάζει αγαπάω τα παιδιά και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο». Όσον αφορά στην επαγγελματική αποκατάσταση, η νεαρή υποψήφια γνωρίζει ότι αυτή την περίοδο που διανύει η χώρα, δεν διορίζονται δάσκαλοι, αλλά ελπίζει πως στο μέλλον η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που δεν καταφέρει  να αποκατασταθεί στην Ελλάδα, η ζωή στο εξωτερικό δεν βγαίνει εκτός πλάνου. 

Νέλη Δαλκυριάδου:
Δύσκολη η απόφαση της επιλογής σπουδών

Συνολικά 17.932 μόρια κατάφερε να συγκεντρώσει η Νέλη Δαλκυριάδου μαθήτρια του 3ου γενικού λυκείου Κομοτηνής, που δηλώνει ακόμα αναποφάσιστη. Επέλεξε τη θεωρητική κατεύθυνση ωστόσο δεν αποφάσισε ακόμα ποιον κλάδο θα ακολουθήσει. «Αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν έχει πολλές δουλειές. Για την επιλογή παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Δεν έχω αποφασίσει τι θα σπουδάσω». 
Χρύσα Φουντούκη: 
Ψυχολογία και φιλολογία οι δύο επιλογές 

Πολύ ικανοποιημένη από την επίδοση της, δήλωσε η μαθήτρια του 2ου γενικού λυκείου Κομοτηνής Χρύσα Φουντούκη, η οποία παρά τα δύσκολα φετινά θέματα κατάφερε να συγκεντρώσει 17.925.  Υποψήφια της θεωρητικής κατεύθυνσης η νεαρή είχε βάλει στόχο τη νομική, ωστόσο γνωρίζει ότι ενδεχομένως να μην πιάσει τη βάση. Στις επιλογές της είναι επίσης η φιλολογία και η ψυχολογία. Πριν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού θα  κάνει την έρευνα της και θα καταλήξει. 

Φώτης Φιλιππίδης:
 Φαν των κλάδων τεχνολογίας και πληροφορικής

Είναι προσγειωμένος και γνωρίζει τι θέλει, να σπουδάσει. Έτσι σύμφωνα με την βαθμολογία του θα συμπληρώσει το μηχανογραφικό του δελτίο όταν έρθει η ώρα. Ο λόγος για τον Φώτη Φιλιππίδη, υποψήφιο της τεχνολογικής κατεύθυνσης που κατάφερε να συγκεντρώσει 16.750 μόρια.  Ο στόχος του είναι το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Θεσσαλονίκης. 

Είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο τμήματα, τις βάσεις των οποίων πιάνει σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα. «Γενικά μου αρέσει ο κλάδος της τεχνολογίας και της πληροφορικής και είναι επαγγέλματα που έχουν ευρύ φάσμα, ειδικά το πολυτεχνείο έχει πολλές επιλογές». Στα σχέδια του Φώτη είναι και η φυγή στο εξωτερικό όταν όμως ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους στην Ελλάδα. Αργότερα όπως είπε ίσως αναζητήσει τρόπο για μεταπτυχιακές σπουδές ή για εργασία στο εξωτερικό. 
Λεωνίδας Ευγενίδης: 
Θέλει να φορέσει την άσπρη ποδιά της ιατρικής 

Ιατρική ονειρεύεται από μικρός ο Λεωνίδας Ευγενίδης και τα μόρια του, του επιτρέπουν από τώρα να σκέφτεται την άσπρη ποδιά. Ο μαθητής της θετικής κατεύθυνσης από τη συμμετοχή του στις πανελλαδικές συγκέντρωσε 18.300 μόρια. «Στόχος μου είναι η ιατρική, όμως ίσως να είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή για να δω αν την έχω πιάσει. Η ιατρική μου αρέσει και για τις δυνατότητες που σου δίνει αλλά και σαν επάγγελμα». Στις πανελλαδικές εξετάσεις ο νεαρός παραδέχθηκε ότι πιέστηκε για να αποδώσει στα μαθήματα, ωστόσο τόνισε πως «όλα τελικά κρίνονται στις τρεις ώρες που είσαι μέσα και γράφεις. 

Πρέπει να έχεις κάνει πολύ καλή προετοιμασία πριν, καθώς τα θέματα δυσκολεύουν χρόνο με το χρόνο, πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις όσο καλύτερα γίνεται τα θέματα που έχεις μπροστά σου», ανέφερε. 

Απόστολος Τζαμπάζης: 
Επιμένει ελληνικά και οικονομικά  

Συνολικά 17.523 μόρια κατάφερε να συγκεντρώσει ο  Απόστολος Τζαμπάζης, που έχει βάλει πλώρη το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι σχολή που «πιάνει» και επιθυμούσε να σπουδάσει εδώ και χρόνια. «Μου αρέσει με τα οικονομικά ασχολούμαι πολύ με αυτά. Τα μαθηματικά δε με δυσκόλεψαν, αφού είναι μέσα στις επιλογές μου». Στόχος του νεαρού είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ελλάδα, ενώ δεν σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό όπως πολλοί συνομήλικοι του. «Θέλω να μείνω στην Ελλάδα», είπε ο νεαρός. 

Φανή Μηλιατζοπούλου: 
Ταλαντεύεται ανάμεσα σε ψυχολογία, νομική, φιλολογία

Ψυχολογία, νομική, φιλολογία, είναι οι κλάδοι που θέλει να επιλέξει, ωστόσο δεν έχει καταλήξει ακόμα η Φανή Μηλιατζοπούλου. Η νεαρή μαθήτρια συγκέντρωσε  17.159 μόρια. «Ήταν μία πολύ αγχωτική χρονιά, ήμουνα προσηλωμένη στο διάβασμα και δεν κατέληξα στη σχολή που θα επιλέξω. Δεν έχω κάποια προτίμηση στην πόλη αλλά με ενδιαφέρουν κυρίως οι σχολές», παραδέχθηκε. 

Γνωρίζοντας ότι όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι έχουν ανεργία η νεαρή θα δώσει προτεραιότητα στις επιθυμία τους. «Νομίζω ότι είναι πιο έξυπνο για μένα να επιλέξω να κάνω κάτι που μου αρέσει», είπε.





Viewing all articles
Browse latest Browse all 7209

Trending Articles